Zaful

petak, 12. siječnja 2018.

ZAFUL OUTFIT IDEAS + 1 YEAR BLOG ANNIVERSARY

Lijep pozdrav dragi moji. Kako ste mi ? Dobrodošli nazad na moj blog, a ukoliko nikad prije niste bili - Ćao, ja sam Ema i hvala što si izdvojio/la svoje vrijeme da posjetiš moj blog. Nadam se da ćeš pronaći nešto što te zanima.
Eh da, prije no što pređem na temu današnjeg posta želim da kažem par stvari.
Ukoliko me pratite već duže vremena onda znate da početak godine, tačnije 11.01. označava i rođendan ovog bloga. Hvala svima vama koji me podržavate i pratite, niste ni svjesni koliko to jednoj djevojčici, djevojci znači. Iskreno se nadam da će ovaj blog iz godine u godinu biti što bolji i uspješniji. 🤗❤

Danas vam u suradnji sa Zafulom donosim par outfita koje sam već nosila, i mogu reći da sam jaako sretna sa ovom narudžbom. Sa Zafulom također surađujem od postojanja ovog bloga i do sad se nisam razočarala njihovim stvarima. 
Nadam se da će vam se dopasti. Prve dvije stvari jeste ova košulja i sat. Mislim da mi je ova kombinacija i najdraža. Oduševljena sam :) Za više detalja KLIK -> OVDJE/HERE i OVDJE/HERE

Zatim jakna sa kojom sam opsjednutaa i jedva čekam da ugrije , jeste jakna koju možete pogledati OVDJE/HERE i kratka crna majica koju možete pogledati OVDJE/HERE.
Sljedeća stvar jeste ova suknja s kojom sam također jako zadovoljna, te sam sigurna da ću je iskoristiti. Pogledajte je OVDJE/HERE.
I za kraj, tu je bordo bluza koju možete pogledati OVDJE/HERE

A šta se vama najviše dopalo ? Let me know 😁😚
Pozzzz❤